Levering en installatie

Wanneer u op de website van Comfort Zonwering Specials een product heeft uitgezocht, kunt u de gewenste afmetingen doorgeven door te klikken op de button ‘producten bestellen’, maar u kunt natuurlijk ook bellen en uw bestelling doorgeven aan de assistente via het informatienummer.

Op basis van deze informatie ontvangt u een offerte voor het door u uitgezochte product. Na goedkeuring van de offerte wordt er een afspraak gemaakt en komt een medewerker van Comfort Zonwering Specials om de maten exact op te meten en om ter plekke de producten en stalen te laten zien.

Na de orderbevestiging zal de bestelling in productie worden genomen. Raamdecoratie en horren kennen een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Voor de buitenzonwering van de Comfort Zonwering Specials-collectie geldt een levertijd van 15 werkdagen. Ook voor de vervanging en stoffering van zonwering-doeken is de levertijd 15 werkdagen.

De prijs van montage en opmeten van buitenzonwering bedraagt 190,- euro en voor ieder tweede product is de montageprijs van 95,- euro. Voor de montage van verandadaken maken wordt de prijs op maat gemaakt omdat die afhankelijk is van het type, de afmeting en de ondergrond waarop de veranda geplaatst zal worden.

Voor binnenzonwering geldt een montageprijs van 95,- euro en voor ieder tweede product betaalt u 47,50 euro. Wilt u dat binnenzonwering wordt opmeten, dan wordt daarvoor bij zelfmontage 65,- euro berekend incl. voorrijrijkosten. Bestelt u uw binnenzonwering bij Comfort Zonwering Specials, dan ontvangt u 32.50 euro retour. Nadat de order is bevestigd en het assemblageproces is opgestart, wordt er contact met u opgenomen over de levering en montage van de door u bestelde producten. Als alle producten naar wens zijn afgeleverd en gemonteerd, zal de betaling geschieden (contant of per pin). Comfort Zonwering Specials vraagt geen aanbetalingen.

Comfort Zonwering Specials geeft maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie op al haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, deugdelijk gebruik en onderhoud juist worden opgevolgd. De fabrieksgarantie op het elektrisch gedeelte is eveneens 2 jaar. Voor ieder product dat u aanschaft bij Comfort Zonwering Specials ontvangt u een gebruikshandleiding met garantiekaart. Met de CE-markering wordt aangetoond dat de producten van Comfort Zonwering Specials voldoen aan de meest recente Europese (veiligheids)normen.

Comfort Zonwering Specials levert onder andere in de volgende plaatsen: Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Ijmuiden, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hillegom, Bennebroek, Amsterdam, Hoofddorp en Nieuw-vennep.